Brommobielen &

Scootmobielen

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Autocenter Bol, waar Bol Brommobielen onderdeel van uit maakt, met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Autocenter Bol verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Autocenter Bol worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Autocenter Bol aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Autocenter Bol aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Autocenter Bol opgenomen informatie, prijzen en tarieven.

Hoewel Autocenter Bol alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Autocenter Bol niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Autocenter Bol worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Autocenter Bol uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Autocenter Bol worden onderhouden wordt afgewezen.

Zoeken

Openingstijden & Contact

Ma t/m vrij  
Werkplaats 08:00-17:00
Receptie en Showroom 08:00-17:30
   
Zaterdag  
Showroom 09:00-17:00

 

  0595-433000

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Meer contactinfo...

Aanbod 45 km Auto's

Laatste 45 Km Nieuws

Facebook

Op de hoogte blijven van het laatste 45 km nieuws en aanbiedingen?