Bol Brommobielen corona maatregelen

Onze werkplaats is gewoon open op de normale tijden en de showroom is open op afspraak. Verder hebben we een aantal maatregelen genomen.

Maatregelen coronavirus

Wij nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. We volgen daarbij de landelijke RIVM richtlijnen. We gaan ervan uit dat u zich ook aan deze richtlijnen houdt.

Proefrit aan huis

Onze showroom is open op afspraak, maar als u het op prijs stelt, bieden wij u ook de mogelijkheid van een proefrit aan huis. Voor een afspraak aan huis of in de showroom kunt u contact met ons opnemen.

Bent u in een RIVM risicogebied geweest?

Breng uw brommobiel niet langs binnen twee weken nadat u uit een risicogebied bent teruggekomen.

Heeft u contact gehad met een besmet persoon of heeft u last van koorts of luchtwegklachten (hoesten, keelpijn, niezen, verstopte neus of loopneus) of problemen met ademhalen?

Breng uw brommobiel niet in tijden dat u symptomen vertoond.

Geldt een van bovenstaande dingen en heeft u al een afspraak met ons gemaakt?

Wij gaan ervan uit dat u niet langskomt voor de afspraak maar dat u telefonisch contact opneemt. Samen maken we dan afspraken over hoe verder. We kunnen de afspraak dan in overleg uitstellen.

Onze maatregelen

Om u en ons personeel zoveel mogelijk te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • We houden 1,5 m afstand van elkaar. Dit hebben we op verschillende plekken in het pand aangegeven.
  • De balie is voorzien van plexiglas.
  • Wij gebruiken stoel- en stuurhoezen in uw brommobiel. Tevens gebruiken wij ontsmettingsdoekjes om handen en oppervlaktes waar nodig te reinigen.
  • We verzoeken u om met PIN te betalen.

Haal- en brengservice voor senioren

Behoort u tot het oudere publiek dan bieden wij u de mogelijkheid uw brommobiel thuis op te halen. Zo hoeft u de deur niet uit en kunt u de kans op besmetting minimaliseren. Uw brommobiel wordt uiteraard voorzien van stoel- en stuurhoezen en overige oppervlaktes worden zo nodig gereinigd met een ontsmettingsdoekje.

We vertrouwen op uw medewerking en wensen u een goede gezondheid en veel sterkte toe in deze bijzondere tijden.