Brommobielen &

Scootmobielen

Rijden in een brommobiel is onthaasten. Met 45 km/uur merkt u veel meer van uw omgeving.

Rijdt u ook nog elektrisch dan wordt het helemaal genieten! Met een eAixam combineert u fluisterstil rijden met een hoog comfort en het gemak van eenvoudig opladen.

eAixam thuis opladen

Opladen doet u gewoon thuis of bij een fietslaadpunt, bijvoorbeeld bij een restaurant, terwijl u een kopje koffie of uw lunch nuttigt. Een laadbeurt kost nog geen 2 Euro. Daarnaast heeft de eAixam veel minder mechanische onderdelen waardoor het onderhoud 50% goedkoper is.

De eAixam heeft een bereik van 80 tot 130 km, afhankelijk van de temperatuur, belading en rijstijl. In de praktijk blijkt het minimaal gegarandeerde bereik van 80 ruim voldoende voor de meeste brommobielrijders.

eAixam coupé rood

En de eAixam Sensation modellen zijn pareltjes van vormgeving. In stijlvol zwart, of zinnestrelend rood, de eAixams zijn een lust voor het oog!

eAixam veilig voor senioren

Een brommobiel is een automaat met alleen een gaspedaal en een rem. Bent u handgeschakeld gewend dan kan dit voor verwarring zorgen. De eAixam heeft op dit punt een groot voordeel. Het gaspedaal is zo afgesteld dat u nooit door een vergissing te snel op zult trekken.

Overstappen naar een elektrische brommobiel gaat dus gemakkelijker en u voelt zich veiliger.


Reserveer een proefrit
logo eaixam
eCoupé
eCoupé
eCity
eCity

Er is maar één manier om de eAixam echt te ontdekken: Maak een proefrit in ons demomodel en ervaar de stilte en het comfort!

reserveer proefrit

Reserveer een proefrit

 

Zoeken

Openingstijden & Contact

Ma t/m vrij 08:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

  0595-433000

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Meer contactinfo...

Aanbod 45 km Auto's

Laatste 45 Km Nieuws

Facebook

Op de hoogte blijven van het laatste 45 km nieuws en aanbiedingen?