Brommobielen &

Scootmobielen

Laden en lossen D-Truck

Met het AM rijbewijs toch lading vervoeren?

Dan biedt de D-Truck van Aixam Pro uitkomst! De Aixam Pro D-Trucks vallen in de 45 km / brommobiel categorie. U mag er dus in rijden met het AM brommobiel rijbewijs. Ideaal als uw rijbewijs verloopt en u toch lading wilt blijven vervoeren.

De D-Truck wordt in twee uitvoeringen geleverd met diverse opties. Ontdek de vele mogelijkheden die de D-Truck u te bieden heeft!

E-Truck

Naast de D-Truck levert Aixam Pro ook de E-Truck met elektrische aandrijving. De E-truck heeft alle voordelen in huis van het elektrisch rijden: fluisterstil, comfortabel en uiteraard goed voor het millieu en voordelig in onderhoud.

De E-Truck heeft een vermogen van 6 kW en een maximum koppel van 50 Nm en is ook leverbaar in de beide uitvoeringen: Van en Laadbak.

Een kleine reus met grote mogelijkheden

De D-Truck is inzetbaar voor veel doeleinden op vele gebieden. Voor winkeliers in stedelijke, slecht ontsloten gebieden biedt de D-Truck Van uitkomst. De Van is wendbaar, zuinig en beweegt zich met gemak door de nauwste steegjes.

D-Truck met afneembare trekhaak

Ook is de D-Truck leverbaar met een unieke afneembare trekhaak.

D-Truck beladen met heftruckD-Truck op bij huis in aanbouw

Met het eigenwijze en eigentijdse ontwerp is de D-Truck Van een opvallende verschijning in de "grijze" massa van het verkeer. Laat de D-Truck in uw huisstijl spuiten en u heeft een fantastische blikvanger om uw bedrijg te promoten!

D-Truck voor koerier

Ook tuinders en hoveniers heeft de D-Truck veel te bieden. De D-Truck Laadbak is ideaal om gereedschap of tuinafval te vervoeren. Als brommobiel met een CO2 uitstoot van slechts 80 g/km of in de elektrische uitvoering past de D-Truck of E-Truck uitstekend bij het groene karakter van deze sector.

D-Truck voor hovenierD-Truck voor hovenier met aanhangwagen

Een D-Truck voelt zich ook bij uitstek thuis op een evenemententerrein. De vriendelijke, kleine reus wordt snel geaccepteerd door het publiek en kan ingezet worden voor het transport van apparatuur en bevoorrading van cateraars.

Vervoer wasmachine in D-Truck

D-Truck Robuust en Betrouwbaar

Aixam Pro is onderdeel van Aixam, de brommobiel nummer 1 van Europa. De jarenlange ervaring en de voortdurende innovativiteit van Aixam vindt u terug in de Aixam Pro D-Trucks.

Het degelijke aluminium chassis is voorzien van een ABS opbouw, een kunststof dat erg slagvast en sterk is.

Onder de motorkap schuilt de Kubota dieselmotor. De 400 cc uitvoering van deze motor is al jarenlang de betrouwbare krachtbron voor vele Aixam brommobielen. Voor de aandrijving wordt een CVT (Continue Variabele Transmissie) gebruikt. Betrouwbare technologieën die hun sporen hebben verdiend.

Lease een D-Truck!

Onze zakelijke klanten bieden we de mogelijkheid om een D-Truck te leasen. U kunt kiezen uit operational lease of financial lease.

In het geval van Financial Lease ligt het economische eigendom bij u en zijn de kosten van het gebruik voor eigen rekening. Kiest u voor Operational Lease dan zijn de kosten van rente, afschrijving, verzekering en onderhoud op basis van 5000 km/jr inbegrepen

Hoe langer de leasetermijn hoe lager het maandbedrag. Zo kunt u bijvoorbeeld een D-truck Van 60 mnd operational leasen vanaf E 276,35 per maand.

Bol Brommobielen, Uw Aixam Pro Dealer

Als officieel Aixam Pro dealer voor Groningen en Drenthe zijn we u graag van dienst. We leveren de D-Truck 400 en de E-Truck in alle uitvoeringen.

Benieuwd wat de D-Truck u kan bieden? Kom hem bekijken in onze showroom!

Heeft u vragen? Kom gerust langs of bel ons op 0595 - 433000.

Op de hoogte blijven van de laatste 45 km nieuwtjes?
Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

 

Zoeken

Openingstijden & Contact

Ma t/m vrij  
Werkplaats 08:00-17:00
Receptie en Showroom 08:00-17:30
   
Zaterdag  
Showroom 09:00-17:00

 

  0595-433000

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Meer contactinfo...

Aanbod 45 km Auto's

Laatste 45 Km Nieuws

Facebook

Op de hoogte blijven van het laatste 45 km nieuws en aanbiedingen?