Brommobielen &

Scootmobielen

Aixam Pro D-Truck-VanUden, 27 februari 2014. Voor het publiek van de verzamelde Aixam dealers van Nederland presenteert Aixam de nieuwe D-Truck. Voor deze gelegenheid heeft de importeur een constructeur uit de Franse fabriek laten overkomen.

 

De D-truck, het nieuwe werkpaard uit de Aixam stal

Vol trots en passie vertelt Emanuel over de D-Truck, de opvolger van de Mega Multitruck. Hoe het constructieteam de ervaring van de klanten met de Mega Multitruck en de e-Worker verwerkt heeft tot dit verfrissend nieuwe brommobiel vrachtwagentje.

Allereerst de cabine. Deze is duidelijk afgeleid van de e-Worker en heeft op alle fronten een degelijke uitstraling. Er is veel aandacht besteed aan talloze details. Een greep uit de verbeteringen: Het dak van de cabine is voorzien van geluidsisolatie waardoor het geluid van een regenbui op het kunststof dak sterk wordt gereduceerd. Maar ook de geluids- en trillingsisolatie van de motor zijn verbeterd.

Aixam Pro D-Truck Dashboard

Het nieuwe dashboard maakt een degelijke indruk. In het midden vinden we de nieuwe, soepel “schakelende” versnellingspook die we ook al kennen van de andere Aixam modellen. De besturing is verbeterd. Alhoewel het nog een gewone besturing betreft, voelt het aan alsof er stuurbekrachtiging op zit en de nog kleinere draaicirkel verbeterd het gebruiksgemak met name in stedelijke gebieden. Verder is de CVT verbeterd resulterend in een soepel rijgedrag.

De Brommobiel met Trekhaak

Als klap op de vuurpijl blijkt de D-truck als optie uitgerust te kunnen worden met een trekhaak. Deze wordt gemonteerd aan de stootstang en is verwijderbaar zodat de bagageruimte onder de laadvloer (laadbak uitvoering) en de achterportieren (van uitvoering) goed bereikbaar blijven.

Het enthousiaste betoog van Emanuel maakt weer eens en te meer duidelijk dat Aixam door continue te verbeteren met recht de brommobiel nummer 1 van Europa is.

Aixam Pro D-Truck Brommobiel met Trekhaak

Uitbreiding van het Budget Assortiment: de Minauto Cross

Budgetbrommobiel Minauto Cross ZilverPrijs Minauto Cross

Maar Aixam tovert meer uit de hoge hoed. De Minauto, de budget brommobiel, krijgt gezelschap in de vorm van de Minauto Cross, een budget uitvoering van het succesvolle Aixam model de Crossline.

Met de Cross is er nu in het budget segment ook een grote brommobiel leverbaar. Net als de Crossline heeft de Cross een bagageruim van maar liefst 1100 ltr.

De Cross mag dan een budget brommobiel zijn; de lijst met standaard opties is indrukwekkend. Zo heeft de Cross elektrisch bediende ramen, lichtmetalen velgen, een hoedenplank, een stootrand in de bagageruimte en een derde remlicht. Daarnaast is de Cross ook uitgevoerd met de nieuwe soepele versnellingspook en zijn de stoelen voorzien van degelijke hoofdsteunen.

De Cross is leverbaar in de kleuren zilver en parelmoer wit, waarbij de laatste voorzien is van een zwart dak.

Met de Minauto Cross heeft u voor € 9.999,- een nieuwe en heel betrouwbare brommobiel die bovendien met de lichtmetalen velgen en in de zilver of parelmoer afwerking ook nog eens een streling is voor het oog.

Budgetbrommobiel Minauto Cross Parelmoer witPrijs Minauto Cross

De Basis Minauto in Prijs Verlaagd

Budgetbrommobiel MinautoPrijs Minauto Basis

Nog meer goed nieuws voor budget brommobiel rijders: De prijs van de basis Minauto is verlaagd naar € 8.650,- en dat terwijl de uitrusting juist uitgebreid is.

De basis Minauto heeft nu standaard hoofdsteunen en een beschermplaat onder de motor. Ook zijn voor de basis Minauto nu lichtmetalen velgen als optie leverbaar.

Geïnteresseerd geraakt in de Minauto? Klik hier om de nieuwe brochure te downloaden!

Op de hoogte blijven van de laatste 45 km nieuwtjes?
Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

 

Zoeken

Openingstijden & Contact

Ma t/m vrij 08:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

  0595-433000

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Meer contactinfo...

Aanbod 45 km Auto's

Laatste 45 Km Nieuws

Facebook

Op de hoogte blijven van het laatste 45 km nieuws en aanbiedingen?